Pezullimi i operimeve në Spitalin e Gjakovës, reagon ShSKUK

Pezullimi i operimeve në Spitalin e Gjakovës, reagon ShSKUK

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka deklaruar se është duke analizuar situatën e fundit në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda”, në Gjakovë.

ShSKUK ka thënë se do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme, konform kompetencave ligjore që ka, për të ofruar shërbime shëndetësore për qytetarët e rajonit të Gjakovës.

Spitali “Isa Grezda” ka marrë vendim të ndërpresë punën në sallat e operacioneve, përveç rasteve urgjente.


Sipas tyre, vendimi është marrë për shkak të periudhës së pushimeve si dhe mungesës anesteziologëve.

Përmes reagimit, ShSKUK ka dënuar edhe veprimin e të punësuarve të këtij spitali, të cilët një ditë më parë penguan punën e gazetarëve.

Sipas ShSKUK-së, së shpejti do të bëhen publik hapat që do të ndërmerren në Spitalin e Gjakovës.

Lexo edhe

Video