Pezmatimi i bajameve te fëmijët

Pezmatimi i bajameve te fëmijët

Bajamet kanë funksion mbrojtës shumë të rëndësishëm në organizëm.

Ato luftojnë infeksionet në fytë po ashtu edhe në tërë organizmin.


Mirëpo, nëse shpesh apo vazhdimisht janë të pezmatuara, janë rrezik për organizmin dhe duhet hequr.

Ne biseduam me dr. Flamur Ukaj – Otorinolaringolog, I cili tregoi për rëndësinë e bajameve e po ashtu tregoi se si duhet kujdesur në rast të pezmatimeve të tyre.

Video

error: