Petrol Company tani hap pikën më të re, tani edhe në Skenderaj

Petrol Company tani hap pikën më të re, tani edhe në Skenderaj

Petrol Company vazhdon me shtrirjen e saje, tashmë edhe më afër qytetarëve të Skenderajt, duke hapur pikën më të re në qytetin e tyre, sot me 20 Mars.

Vet drejtori i kompanisë, Shkelzen Jusaj ishte i pranishëm në momentin e shitjes së parë të derivative në këtë pikë. Me këtë rast si shenjë solidarizimi me situatën aktuale, Jusaj ka ulur çmimet në 0.88 cent për litër. Ky çmim vlen për të gjitha llojet e automjeteve pa dallim.

Petrol Company tashmë njihet për humanizmin dhe gadishmërinë e saje për ti dalë në ndihmë klientëve të vet, qytetarëve tanë, përmes formave të ndryshme, për të cilën duhet përgëzuar.


Petrol Company është falenderuese për mikpritjen e ngrohtë të cilëve u bënë drenicakët, duke ju premtuar që do të  jetë sa më pranë tyre me cilësi, shërbim profesional dhe oferta të pa numërta.

Pikën më të re të Petrol Company, tashmë mund ta gjeni në në Skenderaj, rruga “Azem Bejta, Lagjia nr. 3.

Lexo edhe

error: