Petrol Company shpërblen qindra klientë dhe vazhdon lojën për Jackpot – Banesë në fundvit

Petrol Company shpërblen qindra klientë dhe vazhdon lojën për Jackpot – Banesë në fundvit

Petrol Company edhe këtë muaj shpërbleu klientët e saj me super shpërblime.

Në rrjetin e saj social Facebook ka publikuar listën e 19-të fituesve që ishin përfitues të shumë shpërblimeve në lojën me aplikacion. Loja u zhvillua nga data 30 Shtator deri më 3 tetor.


Ju kujtojmë që loja do të vazhdojë deri në fundvit ku në fund të kësaj loje është edhe Jackpoti, mbrapa të cilit fshihet një Banesë. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company dhe anëtarësohu me Vip Card për të luajtur si dhe për të fituar deri në 6.5% zbritje.

Disa nga fituesit e lojës 30 Shtator  – 3 Tetor 2021 – Video

Lexo edhe

Video

error: