Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj

Petrol Company me shumë shpërblime dhe zbritje këtë muaj: Iphone 12, Trotineta Elektrik, Vetura Elektrike, Smartphone dhe qindra shpërblime të tjera si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit

Nga data29 Prill deri më 2 Maj duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klient besnik të Petrol Company për katër ditë rresht.

Petrol Company muaj më parë ka lansuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në Petrol Company. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të Petrol Company klientët e Petrol Company do të fitojnë shumë shpërblime për çdo muaj dhe dhe do të kenë  mundësinë për të fituar #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë:  Shkarko apliakcionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve si


 1. Iphone 12 – x 1
 2. Laptop- x 1
 3. Trotineta Elektrik – x2
 4. Smartphone – x 1
 5. Vetura Elektrike për fëmijë – x 2
 6. Tablet  – x 1
 7. Orë të menqur – x 1
 8. Akomodime me mëngjes në Hotel Venus – x 3
 9. Voucher 50 Euro Cash – x 1                                                                                                  
 10. Vouchera 10L Derivate – x 10
 11. Pica në Be “Happy Restaurant”  – x 20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

📳Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

📳App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

Lexo edhe

Video

error: