Lajme   Zgjedhjet 2021   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Petrol Company lanson lojën shpërblyese me aplikacion mobil për klientët e saj, ku mund të fitoni edhe Banesë në fund të vitit

Petrol Company lanson lojën shpërblyese me aplikacion mobil për klientët e saj, ku mund të fitoni edhe Banesë në fund të vitit

Petrol Company lanson lojën shpërblyese me aplikacion mobil për klientët e saj, ku mund të fitoni edhe Banesë në fund të vitit.

Petrol Company – Kompania e derivateve më cilësore në vend vazhdon me risitë për klientët e saj, duke lansuar lojën shpërblyese online përmes aplikacionit të saj mobiil që deri më tani askush nuk e ka ofruar këtë mundësi.

Të gjithë e dimë që kjo kompani në vazhdimësi sjellë të reja për klientët e saj, duke ofruar shumë zbrijte në: derivate, në restoranet e saj “Be Happy” si dhe marketet “One Stop Shop”.

Ajo që na la përshtypje është forma se si Petrol Company ka vendosur ti shpërblejë klientët e saj për festat e fundvitit. Kompania në fjalë ka bërë të ditur që shumë shpejtë do të fillojë me lojën shpërblyese online përmes aplikacionit të saj mobil të cilin e ka lansuar muaj më parë .


Dhurata do të ketë nga më të ndryshmet si: Iphone 12, Smartphone të ndryshëm, Tablet e shumë dhurata tjera dhe shumë zbrijte. Ndërsa dhurata më e madhe do të dhurohet në fund të vitit 2021, e cila do të jetë një Banesë.

Loja do të fillojë nga data 29 dhjetor deri me 1 janar.

  • Përmes kësaj loje të gjithë klientët të cilët janë të pajisur me VIP CARD si dhe që e kanë të shkarkuar aplikacionin dhe që janë regjistruar në aplikacionin mobil “Petrol Company” do të kenë mundësinë të bëhen pjesë e lojës online. Ndërsa klientët e rinjë thjeshtë vetëm duhet të shkarkojnë aplikacionin dhe të regjistrohen në të dhe automatikisht do të pajisen me VIP CARD dhe do të kenë mundësinë të bëhen pjesë e lojës shpërblyese.
  • Klientët të cilët janë të pajisur me VIP CARD por që nuk e kanë të shkarkuar aplikacionin i ftojmë që ta shkarkojnë dhe të kyçen në këtë formë, në mënyrë që të vazhdojnë historinë e tyre të mëparshme:

Username: numri i telefonit; Password: barcodi i kartelës (mbrapa psh: PC1234567)

Linku për Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

Linku për App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Lexo edhe

Video

error: