Petrol Company lanson aplikacionin mobil, me ç’rast ofron deri 8.5 CENT për klientët e saj, në të gjitha derivatet

Petrol Company lanson aplikacionin mobil, me ç’rast ofron deri 8.5 CENT për klientët e saj, në të gjitha derivatet

Petrol Company lanson aplikacionin mobil , me ç’rast ofron deri 8.5 CENT për klientët e saj, në të gjitha derivatet.

Duke u regjistruar FALAS, klientët e Petrol Company përmes këtijë aplikacioni përfitojn zbritje për çdo litër të blerë deri në 8.5 Cent.

Klientët e Petrol Company nuk kan pse të mabanë në mend se sa para kan harxhuar këtë muaj apo gjatë gjithë vitit, aplikacioni më i ri ju mundëson t’i menaxhoni të gjitha pagesat, zbritjet dhe përfitimet që i keni nga Petrol Company, duke bërë monitorimin dhe zbritjet e fituara në kartelat digitale dhe fizike.

Me anë të këtijë aplikacioni ju do të informoheni në kohë reale për ofertat në derivate, market dhe restaurant.

Me rastin e lansimit të aplikacionit, Petrol Company për të gjithë klientët e saj pa dallim, ofron deri në (-8.5) CENT ZBRITJE në litër, në të gjitha derivatet: Benzinë, Diesel dhe Gas.


Për të përftuar zbritjen prej 8.5 cent-ve, krejtë çka duhet të bëjnë klientët e saj është të shkarkojnë aplikacionin e “Petrol Company” dhe të regjistrohen në të. Para çdo furnizimi klienti duhet të scanoi CR Code në pikat e Petrol Coompany ku më pas mund të gëzojnë zbritjen deri në 8.5 cent. (-7 cent direkt në pompë si dhe 1.5 cent bonus).

Oferta vlenë duke filluar nga sot më 9 Tetor deri më 16 Tetor, si dhe vlenë për të gjithë klientët e Petrol Company, qoftë për klientët që janë të pajisur me Bonus Kartelë apo jo. Klientët të cilët nuk janë të pajisur me Bonus Kartelë, për mes këtij aplikacioni mund të bëhen klient VIP duke u pajisur me VIP CARD ku dhe përfitojnë shumë benifite të saj.

 Zbritja vlenë në të gjitha pikat e Petrol Company.

Shkarko aplikacionin në dy sistemet operative në Android: https://bit.ly/3lq2h5D

  dhe   IOS: https://apple.co/34Bm5w3

Lexo edhe

Video

error: