Petrol Company filloi lojën shpërblyese përmes aplikacionit mobil

Petrol Company filloi lojën shpërblyese përmes aplikacionit mobil

Petrol Company sot filloi lojën shpërblyse për klientët e sajë përmes aplikacionit mobil “Petrol Company” të cilën e ka paralajmëruar javë më parë. Loja ka filluar sot dhe do të zgjasë deri më 1 Janar 2021.

Përmes kësaj loje Petrol Company po dhuron dhurata të ndryshme dhe shumë zbritje si:

1 *  Iphone  12

3 * Smartphone 

3 * Tablet – 3

20 * 10 Litra Derivate

100 * 10% Zbritje Derivate

100 * 20% Zbritje në “Be Happy”


20 * Drekë për qift në “Be Happy”

10 * Uje Xhami – 5L

Deri më tani janë fituar shumë shpërblime të cilat janë mirëpritur nga klintët e Petrol Company.

Për të marrur pjesë në lojë shpërblyese është shumë e thjeshtë vetëm duhet të shkarkohet aplikacioni mobil  “Petrol Company” dhe duhet regjistruar në të, më pas të sektori “TJERA”  duhet të shtypet butoni (rrethi) i lojës për të luajtur.

Sa më shumë që shpenzoni në Petrol Company keni aq më shumë shance të fitoni.

Më poshtë i gjeni linqet për të shkarkuar aplikacionin e Petrol Company, i cili gjendet në dy sistemet operative:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D  

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Luaj dhe festo më mirë me Petrol Company! Gëzuar Fesatat!

Lexo edhe

Video

error: