Petrol Company befason të gjithë, ul çmimet e derivateve për 4 ditë rresht: Diesel 1.16 euro dhe benzinë për vetëm 1.17 euro

Petrol Company befason të gjithë, ul çmimet e derivateve për 4 ditë rresht: Diesel 1.16 euro dhe benzinë për vetëm 1.17 euro

Kompania e derivateve “Petrol Company” vjen me çmime shumë të ulëta në derivate si dhe super oferta në të gjitha pikat e restoranteve të saj “Be Happy Restaurant”.

Sipas saj, me rastin e Black Friday, festën e 28 Nëntorit si dhe 32-vjetorin e kompanisë “Petrol Company” në të gjitha pikat e saj del me këto super çmime: diesel 1.16 euro dhe benzinë për vetëm 1.17 euro, çmime të cilat do të zgjasin për 4 ditë rresht, duke filluar nga data 25 nëntor deri më 28 nëntor. Po në këto data vlejnë edhe ofertat e Be Happy Restaurant.


Andaj nuk keni se çka prisni, furnizohuni me derivate cilësore me çmime ekstrem të ulëta dhe vizitoni Be Happy Restaurant për ushqim shumë të veçantë me super oferta.

https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/videos/611397390182560

Lexo edhe

Video