Petkoviq: Lista Serbe e përkeqësoi situatën, bëjnë shantazh për vota

Kryetari i Lidhjes Demokratike Serbe, Slavisha Petkoviq, thotë se me futjen në skenën politike kosovare të Listës Serbe më 2012 progresi në komunat me shumicë serbe ka ngecur dhe gjërat vetëm janë përkeqësuar. Sipas tij, njerëzit në këtë subjekt politik marrin nga 6-7 pozita dhe shohin vetëm interesin e tyre. Ministri i parë serb për … Continue reading Petkoviq: Lista Serbe e përkeqësoi situatën, bëjnë shantazh për vota