Pesë pyetje që duhet t’ia bëni vetes për karrierë të suksesshme

Kur nuk jemi të sigurt për veten, ne shpesh i drejtohemi familjes, miqve dhe mentorëve për këshilla. Ne i pyesim ata se çfarë duhet të ndërmarrim në lidhje me punën, marrëdhëniet, mundësitë dhe dilemat tona. Po ashtu, ne shpesh kërkojmë miratimin e shumicës, dhe përdorim mendimet e të tjerëve për të bërë vlerësime për veten … Continue reading Pesë pyetje që duhet t’ia bëni vetes për karrierë të suksesshme