Pesë marrëveshje për bashkëpunimin kulturor mes Kosovës dhe Shqipërisë

Bashkëpunimi Kosovë-Shqipëri në kulturë e trashëgimi, përpos dy marrëveshjeve që u nënshkruan të premten, u konkretizua edhe me pesë marrëveshje të tjera që i hapin rrugë forcimit të raporteve mes institucioneve kombëtare të kulturës e të trashëgimisë kulturore të të dyja vendeve tona.  Sipas një njoftimi të Ministrisë së Kulturës, marrëveshjet që u nënshkruan në … Continue reading Pesë marrëveshje për bashkëpunimin kulturor mes Kosovës dhe Shqipërisë