Përvoje fantastike e blerjes -JYSK rihapet në Albi Mall me koncept të ri 3.0

Përvoje fantastike e blerjes -JYSK rihapet në Albi Mall me koncept të ri 3.0

Me rastin e rihapjes së kësaj pike, JYSK gjithashtu do ta sjell për të gjithë konsumatorët e vet edhe ofertën me zbritje në produkte të ndryshme, duke filluar nga data 19 qershor e deri më 2 korrik.

Përveç mënyrës më efikase të ekspozimit të produkteve, theksi është edhe në ndriçimin më të mirë, dyshemetë prej druri dhe qartësi më të madhe të dyqanit.

Atmosfera e re Skandinave ju jep një eksperiencë frymëzuese të blerjes me dizajn minimalist dhe elegant të dyqanit.

JYSK ju fton ta vizitoni dyqanin në Albi Mall dhe të përfitoni nga zbritjet e shumta!


 

Për më shumë klikoni në ofertë :  https://viewer.ipaper.io/scan-color-jysk/ks/fletushka/qershor/02/#/

 

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: