Përjetoni sharmin e paharueshëm të ALER Grande

Përjetoni sharmin e paharueshëm të ALER Grande

Dhomat në ALER Group VLORA janë dizajnuar mjaft bukur dhe me standardet më të larta.

Në dhomat e bollshme, mund ta gjeni freskinë dhe rehatinë.

Experience the unforgettable charm of ALER Grande


Our beautifully designed and spacious rooms to the highest standards.

📞+355694504541(tel,viber, whatsapp)

📧 [email protected]

📍 Rruga Petro Marko, Vlorë, Albania

Video