Përfundon takimi Thaçi-Mustafa, nuk flasin për media

Përfundon takimi Thaçi-Mustafa, nuk flasin për media

Rreth tridhjetë minuta ka zgjatur takimi mes presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi me kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa.

Pas përfundimit të takimit, i pari i LDK-së nuk ka pranuar të flas, pavarësisht insistimit të mediave.


Ky takim e më pas takimet tjera më liderët politikë, i pari i shtetit ka thënë se po bëhen me qëllim të informimit, konsultimit dhe koordinimit për çështje të interesit shtetëror.

Mustafa ishte i shoqëruar nga nënkryetari, Lutfi Haziri.

Lexo edhe

Video

error: