Përfundon takimi i Kurtit me kryetarët e komunave, shqyrtohen e kërkesat e tyre

Përfundon takimi i Kurtit me kryetarët e komunave, shqyrtohen e kërkesat e tyre

Ka përfunduar takimi i përbashkët mes kryeministrit, Albin Kurti dhe kryetarëve të komunave në vend.


Pas këtij takimi, ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi theksoi se kanë diskutuar tema të ndryshme me kryetarët e komunave, përfshirë edhe kërkesat e shqetësimet e tyre që kanë.

Sa i përket mospjesëmarrjes së kryetarit te Leposaviqit në këtë takim, Krasniqi tha se kanë koordinim të rregullt, porse nuk ka dhënë detaje tjera.

Lexo edhe

Video