Përfundon seanca gjyqësore, Liburn Aliu dhe të akuzuarit tjerë deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka përfunduar seanca e shqyrtimit fillestar në rastin e  ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,  Liburn Aliu  i cili po akuzohet për veprën penale keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë periudhës sa ishte drejtor i Urbanizmit në Komunën e Prishtinës. Bashkë me Aliun, të akuzuar janë edhe Ardian Olluri, Nazife … Continue reading Përfundon seanca gjyqësore, Liburn Aliu dhe të akuzuarit tjerë deklarohen të pafajshëm