Përfundon numërimi i votave, Vushtrria shkon në balotazh

Përfundon numërimi i votave, Vushtrria shkon në balotazh

Ferit Idrizi nga PDK dhe Xhafer Tahiri nga LDK-ja do të jenë në garë për kryetar në balotazh, pasi nuk kanë fituar mbi pesëdhjetë për qind të votave të nevojshme në raundin e parë.


Kandidati i PDK-së nga 100 për qind të numërimit të votave nga KQZ-ja ka marrë 34.89 për qind, ndërsa Xhafer Tahiri 33.77 për qind.

Arsim Rexhepi i Lëvizjes Vetëvendosje renditet i treti me 26.03 për qind, Mensut Ademi i AAK-së 1.90 për qind, Ergun Sunguri 1.48 për qind, Albert Maxhuni nga Nisma 1.08 për qind dhe Jeton Salihu 0.84 për qind.

Lexo edhe

Video