Përfundon armiqësia mes Noizyt dhe Getit, dyshja ndajnë të njejtën skenë

Që nga fillimi i karrieres ata janë armiq të përbetuar. Noizy dhe Geti asnjëherë nuk kanë pasur raporte të mira madje i kanë bërë edhe diss-a njëri-tjetrit. Por pas një kohë të gjatë duket se dyshja do të ndajnë të njejtën skenë. Në muaji shtator, dy reperët do të ngjiten në të njëjtën skenë për … Continue reading Përfundon armiqësia mes Noizyt dhe Getit, dyshja ndajnë të njejtën skenë