Përfundojnë punimet në Stadiumin e Kukësit

Përfundojnë punimet në Stadiumin e Kukësit

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar një video nga përfundimi i punimeve në Stadiumin e Kukësit, duke thënë se po përmbyllet edhe kjo vepër publike në shërbim të komunitetit.

“Mirëmëngjesi dhe me qilimin e blertë të Stadiumit të Kukësit që përmbyll edhe këtë vepër të re publike në shërbim të komunitetit kuksian, ju uroj një fundjavë të mbarë”, ka shkruar ai.


Video

error: