Përfundoi panairi i librit në Pejë

Përfundoi panairi i librit në Pejë

Sipas shtëpive botuese, shitësve të librave dhe vizitorëve, panairi i Pejës është panairi i tretë nga rëndësia pas atij të Prishtinës dhe Tiranës, sepse këtu ka akoma lexues dhe adhurues të librit.


Sipas një njofitmi të komunës, ditët me shi nuk penguan që pjesëmarrësit të ekspozojnë me mira tituj librash e vizitorët të jenë në panair dhe të blejnë libra të preferuar si libra shkollorë, studentorë, romane dhe letërsi shkencore e publicistike.

Lexo edhe

Video

error: