Përfituan 80 mijë euro duke mashtruar për punësim në shtete të ndryshme, arrestohen

Përfituan 80 mijë euro duke mashtruar për punësim në shtete të ndryshme, arrestohen

Një mashkull dhe një femër kosovarë, nën dyshimin se të njëjti në vazhdimësi në bashkëkryerje, kanë mashtruar persona të ndryshëm me qëllim të punësimit të tyre në shtete të ndryshme, duke marrë nga viktimat para në vlerë prej 2500-3000 euro, më qëllim të sigurimit të kontratës së punës.


Vlera e përfitimit të dyshuarve arrin në tetëdhjetë mijë euro.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Lexo edhe

Video