Përfitimet që kanë fëmijët nga muzika

Një studim i vitit 2016 në Universitetin të Kalifornisë Jugore zbuloi se përvojat muzikore në fëmijëri mund të përshpejtojnë zhvillimin e trurit, veçanërisht në fushat e përvetësimit të gjuhës dhe aftësive të leximit.
Pikërisht kësaj here vendosëm të vizitojmë Fiona’s music Center,  aty  njihemi me fëmijë tejet të  talentuar të kësaj qendre si dhe mësojmë për përfitimet që kanë fëmijët nga muzika.

Ndiqni videon e fundit për më shumë!

Lexo edhe

Video