Për tre muaj u braktisen 8 fëmijë në Kosovë

Për tre muaj u braktisen 8 fëmijë në Kosovë

Numri i braktisjeve të fëmijëve në Kosovë vazhdon të jetë shqetësuese.

Vetëm gjatë këtij tremujori të parë të vitit 2020 janë braktisur 8 fëmijë.


Kjo është bërë e ditur nga Agjencia e Statistikave të Kosovës.

Ndërsa gjatë vitit 2019 u braktisën 47 fëmijë. Ndër shkaqet e braktisjes vlerësohet të jenë shtatzënitë e padëshiruara dhe kushtet ekonomike

Lexo edhe

Video