Për hetimin e rritjes së çmimeve, Murati: Kompetente janë Inspektorati i Tregut dhe Autoriteti i Konkurrencës

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në konferencën e përbashkët me kryeministrin Albin Kurti dhe prodhuesit vendorë, ka folur edhe për rritjen e çmimeve në vend dhe manipulimet e mundshme. Sa i përket hetimeve ndaj tregtarëve për rritjen e çmimeve, ministri Murati theksoi se më këtë çështje duhet të merret institucionet përkatëse. “Normalisht që … Continue reading Për hetimin e rritjes së çmimeve, Murati: Kompetente janë Inspektorati i Tregut dhe Autoriteti i Konkurrencës