Për hetimin e rritjes së çmimeve, Murati: Kompetente janë Inspektorati i Tregut dhe Autoriteti i Konkurrencës

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në konferencën e përbashkët me kryeministrin Albin Kurti dhe prodhuesit vendorë, ka folur edhe për rritjen e çmimeve në vend dhe manipulimet e mundshme.


Sa i përket hetimeve ndaj tregtarëve për rritjen e çmimeve, ministri Murati theksoi se më këtë çështje duhet të merret institucionet përkatëse.

“Normalisht që me këto çështje duhet të merret edhe Inspektorati i Tregut, por edhe Autoriteti i Konkurrencës dhe kudo që ka pasur ose kudo që vërehet që ka pasur manipulime të tilla, pra ekziston dhe korniza ligjore që do të merret me këto çështje”, tha Murati.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.