Për Ditën e Pavarësisë së Kosovës në Petrol Company – nafta dhe benzina vetëm 1.05 euro!

Për Ditën e Pavarësisë së Kosovës në Petrol Company – nafta dhe benzina vetëm 1.05 euro!

Dita e Pavarësisë së Kosovës po afrohet, ndërkaq këtë ditë më së miri mund ta festoni në Petrol Company.

Për 24 orë rresht, më datën 17 shkurt ju mund ta mbushni veturën tuaj me diesel ose benzinë për vetëm 1 euro e 5 cent.


Përveç zbritjeve në derivate, Petrol Company sjell edhe meny speciale për pavarësi në restorantin e vet “Be Happy”.

Lexo edhe

error: