Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Për BLACK FRIDAY, krejt KUJTESA për 11.99€ !

Për BLACK FRIDAY, krejt KUJTESA për 11.99€ !

Këtë Black Friday, Kujtesa sjell Ofertat më atraktive dhe të volitshme në vend. Pavarësisht nga ndryshimet e fundit në treg, Kujtesa vazhdon të ofroj shërbimet dhe produktet e njëjta, pa dallim.

Ofertat e ndryshme për Black Friday në Kujtesa i përshtaten cilësdo familje dhe shtëpi në Kosovë, duke filluar nga Pako ideale 11.99€ e cila përfshin 2 Resiverë HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, ligat e Sportit të cilat transmetohen ekskluzivisht në Kujtesa (UEFA Champions League, Europa League dhe Super Liga Turke), Internet deri në 300 Mbps së bashku me Wireless Modem. Të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin 2 MUAJ FALAS, për 119.99€.

E për adhuruesit e shpejtësisë dhe Internetit janë edhe pakot 14.99€ dhe 19.99€.


Pako 14.99€ përfshin 2 Resiverë HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, ligat e Sportit të cilat transmetohen ekskluzivisht në Kujtesa deri në 500 Mbps së bashku me Wireless Modem. Të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin 2 MUAJ FALAS, për 149.99€.

Pako 19.99€ përfshin 2 Resiverë HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, ligat e Sportit të cilat transmetohen ekskluzivisht në Kujtesa deri në 1 Gbps së bashku me Wireless Modem. Të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin 2 MUAJ FALAS, për 199.99€.

Për të gjithë të interesuarit, Ofertën Black Friday, munden me marr në cilëndo Pikë Shitëse të Kujtesa në Kosovë. Oferta vlen deri më 1 Dhjetor!

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: