Për 6 Muaj e gjithë Kujtesa për ty!

Për 6 Muaj e gjithë Kujtesa për ty!

Për 6 Muaj e gjithë Kujtesa për ty! Që i bjen diku rreth 180 ditë je rehat me TV dhe Internet!

Paguaj 59.99€ për 6 Muaj dhe merr shërbimet e Kujtesa.

1X Resiver HD | Me të gjithë platformën televizive

Internet deri në 300 Mbps


Wireless Modem

Sport HD 

Vizitoni pikat e shitjes të kompanisë Kujtesa dhe informohuni për këtë ofertë promovuese që përfshin 180 kanale nga gjithë rajoni duke përfshirë kanale të përzgjedhura ndërkombtare, kanalet sportive si Champions League, Europa League, Turkish League, Super Liga e Basketbollit të Kosovës, kanale argëtuese, muzikore si dhe internetin me shpejtësi 300 Mbps. 

Nxitoni! Oferta dhe sasia janë të limituara  Oferta vlen për të gjitha pikat shitëse të Kujtesës në Kosovë.

Kujtesa do të vazhdojë të sjellë risi me qëllim të plotësimit të kërkesave dhe nevojave të qytetarëve.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: