Për 24 orë në Kosovë u ngritën 105 aktakuza

Për 24 orë në Kosovë u ngritën 105 aktakuza

Në raportin 24 orësh të prokurorisë thuhet se janë ngritur njëqindepesë  aktakuza kundër njëqindenjëzetetetë personave, për vepra të ndryshme penale në Kosovë.


‘Prishtinë, 29 korrik 2022  – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit, nga prokuroritë Themelore janë ngritur njëqindepesë (105) aktakuza kundër njëqindenjëzetetetë (128) personave, për vepra të ndryshme penale. Ndërsa, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar trembëdhjetë (13) persona, si dhe pranë gjykatës kompetente janë parashtruar pesë (5) kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj pesë (5) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale’, thuhet në njoftimin e prokurorisë së shtetit.

Lexo edhe

Video