Pengoi instektoren gjatë kryerjes së detyrës, arrsetohet i dyshuari në Gjakovë

Pengoi instektoren gjatë kryerjes së detyrës, arrsetohet i dyshuari në Gjakovë

Është arrestuar një burrë në Gjakovë pasi që ka penguar inspektoren e ndërtimit në këtë komunë gjatë kryerjes se detyrës.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt


Rasti është inicuar si pengim i personit zyrtar në kryerje të detyrës.

“Gjakovë 25.01.2023 – 12:30. Është arrestuar i dyshuari mashkull  kosovar  pasi që ka penguar gjatë kryerjes se detyrës inspektoren komunale të ndërtimit viktimën femër  kosovare. Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video