Pelenat Huggies – brend amerikan, porosit online tani në Kosovë dhe Shqipëri

Pelenat Huggies – brend amerikan, porosit online tani në Kosovë dhe Shqipëri

Pelenat Huggies #brendAmerikan porosit online tani në Kosovë dhe Shqipëri

Pelena jonë më e butë

Linjat e buta të jastëkëve thithin lëngun mbrenda sekondave dhe krijojnë një barrierë të butë midis pelenës dhe lëkurës së foshnjës

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës

Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën kur laget


Oferta me e re;

Porosit Online në facebook:

https://www.facebook.com/huggiesks/

1 Pako pelena Huggies Jumbo

2 Huggies faculeta të lagura

Përfito dhuratë mbajtëse

të çantës!

Lexo edhe

Video