PEDAKOS: Delegacioni i UNI Prishtinë për vizitë studimore në Itali në Reggio Emilia

Delegacioni i përbërë nga katër profesorë të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës përfundoi javën e vizitës studimore në Reggio Emilia të premten në kuadër të projektit PEDAKOS i një. PEDAKOS, një projekt i financuar nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe implementuar nga Volontari nel Mondo RTM, mbështet rritjen e cilësisë … Continue reading PEDAKOS: Delegacioni i UNI Prishtinë për vizitë studimore në Itali në Reggio Emilia