PEDAKOS – Delegacioni i UNI – Prishtinë në një vizitë studimore në Itali në Reggio Emilia

Delegacioni i përbërë nga katër profesoresha të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës përfundoi javen e vizitës studimore në Reggio Emilia të premten në kuadër të projektit PEDAKOS. PEDAKOS, një projekt i financuar nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe implementuar nga Volontari nel Mondo RTM, mbështet rritjen e cilësisë së shërbimeve … Continue reading PEDAKOS – Delegacioni i UNI – Prishtinë në një vizitë studimore në Itali në Reggio Emilia