Peci: Ballkani i Hapur ka vdekur me marrëveshjen Serbi-Rusi

Ish-ambasadori dhe drejtori i Institutit KIPRED, Lulzim Peci duke komentuar marrëveshjen e nënshkruar për të koordinuar politikën e jashtme në mes ministrit të Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviq dhe atij të Rusisë, Sergei Lavrov, ka thënë se kjo tregon se këto dy vende janë batakqi dhe se qëllimet e vërteta të politikave të … Continue reading Peci: Ballkani i Hapur ka vdekur me marrëveshjen Serbi-Rusi