PDK i kërkon Qeverisë Kurti miratimin e Projektligjit për paga

PDK i kërkon Qeverisë Kurti miratimin e Projektligjit për paga

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) i ka kërkuar Qeverisë së Kosovës të miratojë Projektligjin për paga.


Deputeti, Bekim Haxhiu, në debatin parlamentar për pagat në sektorin publik, tha se ekzekutivi duhet të planifikojë përfshirjen e Projektligjit për paga në buxhetin e vitit 2022. 

“Sot po kërkojmë nga ju që të zbatoni atë që e premtuat dhe këto kokëdhimbje të punëtorëve shëndetësor, të policëve, zjarrfikësve, ushtarëve dhe shërbyesve civil të ndalen me veprime konkrete të qeverisë. Ka qenë e lehtë të kritikoni punën e të tjerëve, por tani si qeveritar nuk iu pengon askush dhe keni votat dhe mbështetjen e opozitës të bëni veprimet e duhura në këtë sektor, të miratoni ligjin”, tha ai.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.