Pastroni lavamanin tuaj për vetëm një minutë, do të shkëlqejë me këta tre përbërës

Pastroni lavamanin tuaj për vetëm një minutë, do të shkëlqejë me këta tre përbërës

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni shumë kohë ose para për një lavaman të ndritshëm dhe me shkëlqim.

Mjaftojnë vetëm tre përbërës kuzhine për t’ju lejuar ta pastroni menjëherë – pa asnjë sherr.

Zbuloni më poshtë se si uthulla, soda e bukës dhe kripa e tryezës mund t’ju ndihmojnë të qëndroni të pastër.

Një minutë është e mjaftueshme


Së pari, merrni disa minuta për t’u siguruar që keni vendosur gjithçka në vendin e vet dhe se nuk keni lënë sende të ndryshme në këmbë në lavaman. Kjo do t’ju kursejë kohë kur të ktheheni në shtëpi nga puna dhe do ta bëjë pastrimin më të lehtë.

Hidhni uthull alkoolike rreth perimetrit dhe lëreni për disa minuta, më pas shpëlajeni me ujë të nxehtë.

Pas kësaj, është mirë që të fshini të gjithë lavamanin me një leckë të pastër.

Ju mund të bëni të njëjtën procedurë duke përdorur një përzierje uji dhe sode buke, e cila do të largojë me sukses depozitat e luspave.

Video