Pas vendimit të Qeverisë për pagat, mblidhet KGJK

Pas vendimit të Qeverisë për pagat, mblidhet KGJK

Pas vendimit të kryeministrit Albin Kurti për uljen e pagave të gjykatësve dhe prokurorëve, Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot në orën 16:00 do të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme.


Në rend dite është vetëm diskutimi D lidhur me vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për uljen e pagave të gjyqtarëve.

Në njoftim thuhet se takimi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës do të jetë i mbyllur për media./B.Ibishi/

Lexo edhe

Video