Pas 9 vjetësh çifti u kujtua të hapte dhuratën e martesës – gjetën diçka të mrekullueshme

Pas 9 vjetësh çifti u kujtua të hapte dhuratën e martesës – gjetën diçka të mrekullueshme

Katie dhe Brandon Gunn nga Michigan u martuan në shtator 2007 dhe si dhuratë martese nga tezja e saj, ata morën një zarf që sipas saj “mbante çelësin për të shpëtuar martesën”.

Por së bashku me të, të porsamartuarit morën udhëzime të rrepta nga halla Alison – të mos e hapnin atë deri në grindjen e parë të madhe.

Dhe megjithëse çifti u grind pafundësisht gjatë nëntë vjet të martesës së tyre, siç e pranuan për “Mirror”, zarfi i hallës së tyre qëndronte i pahapur dhe i harruar në raft, dhe Katie shpjegoi në grupin e Facebook të vitit 2016 “Love What Matters”:

“Më kujtua dita e dasmës sime gati nëntë vjet më parë, kështu që po mendoja se cila nga dhuratat tona të dasmës kishte një domethënie të veçantë.”


Ajo shpjegoi se si i kujtohej dhurata e tezes, e cila ishte e pahapur në dollap. Ajo dhe burri i saj, tha ajo, menduan se kishte një çelës të zakonshëm në zarf që në mënyrë simbolike shpëtoi martesën.

Kur çifti më në fund hapi dhuratën misterioze, ajo përmbante dy mesazhe të shkruara me dorë, nga një për secilin.

“Katie, shko merr pica, karkaleca apo diçka tjetër që ju pëlqen të dyve. Halla Alison”, shkruhej në një copë letër drejtuar asaj, dhe në të tij ishte një këshillë e ngjashme nga një teze e mençur:

“Brandon, shko merr lulet dhe shishen e verës. Halla Alison.”

“Për nëntë vjet, ai zarf qëndroi në një raft duke mbledhur pluhur, por prapë disi na mësoi tolerancën, mirëkuptimin, kompromisin dhe durimin,” tha Katie, e cila, pranon se ajo kuptoi që nevojitet për të mbajtur një martesë të fortë dhe të shëndetshme nuk është kurrë as në zarf, por në vetvete.

Lexo edhe

Video