Partneri kontrollon vazhdimisht telefonin tuaj – ai mund të ketë këto probleme

Partneri kontrollon vazhdimisht telefonin tuaj – ai mund të ketë këto probleme

Ndërsa nuk kishte lidhje telefonike, çiftet ishin më të sigurta, thonë shumë njerëz në të gjithë botën.

Është shumë më e lehtë për njerëzit që të vijnë në kontakt përmes telefonave inteligjentë, dhe kjo veçanërisht mund të krijojë probleme për ata që janë në një marrëdhënie me dikë që është i prirë për mashtrim.

Kjo është arsyeja pse shumë hapin sytë e gjerë kur partneri i tyre merr telefonin.

Kërkimet tregojnë se 34 për qind e grave dhe 62 për qind e burrave kontrollojnë telefonin e partnerit të tyre, shkruan Bright Side.

Arsyeja për këtë nuk është vetëm xhelozia por një person mund ta bëjë këtë, pasi ai ka një problem më të thellë psikologjik dhe për këtë arsye ka nevojë të kontrollojë mesazhet dhe fotot në telefonin e personit me të cilin janë në marrëdhënie.

Këtu janë disa përgjigje se çfarë do të thotë kjo për marrëdhënien tuaj:

Nuk jeni të kënaqur me marrëdhënien tuaj

Në një marrëdhënie të shëndetshme, të dy partnerët duhet t’i besojnë njëri-tjetrit dhe të respektojnë të drejtën e privatësisë, por nëse njëri partner ka nevojë të kërkojë punët e tjetrit, kjo mund të jetë një arsye për të vënë në dyshim seriozisht atë marrëdhënie. Ndoshta partneri juaj nuk është i sigurt nëse dëshiron të jetë me ju apo thjesht nuk e di se në cilin drejtim po shkon marrëdhënia juaj.

Ndoshta ai po mendon të mashtrojë

Në këtë rast, është e mundur që personi i cili ka nevojë të lexojë mesazhet e partnerit të tij të dyshojë se diçka e papërshtatshme po ndodh ose mund të ndodhë, kur në fakt është personi ai që tradhton.


Nuk di të vendosë kufij

Partneri duhet të pranojë nevojën tuaj për privatësi edhe pse ai ose ajo mund të mos ketë kufij kaq të rreptë. Nëse partneri juaj vazhdimisht përgjon në telefonin  tuaj, kjo mund të jetë një shenjë që e ardhmja juaj nuk do të jetë përrallore.

Ka frikë të flasë hapur

Nëse keni vërejtur se gjysma juaj më e mirë po kontrollon telefonin tuaj, mund të jetë një shenjë se po ju fsheh diçka. Mund të jetë një gjë e vogël, por mund të jetë edhe një mashtrim. Një partner i cili është i vlefshëm për ju duhet t’ju tregojë se çfarë ndodh pasi ta pyesni.

Kërkon vëmendje

Uluni dhe mendoni se sa shpesh keni biseduar me partnerin tuaj në muajin e fundit. Nëse nuk keni pasur një bisedë cilësore për një kohë të gjatë, ju kanë pyetur pse po vepron çuditshëm, ose pse po nuhat telefonin tuaj.

Nuk është gati për një lidhje serioze

Nëse partneri juaj kontrollon telefonin tuaj në vend që të flasë me ju, kjo mund të jetë një shenjë se ai është i papjekur për një lidhje serioze.

Nëse ai nuk mund t’ju ​​bëjë një pyetje të thjeshtë, si do të jetë kur të vijë koha për të folur për tema serioze.

Partneri juaj thjesht nuk është i gatshëm për një marrëdhënie serioze me ju në këtë kohë.

Lexo edhe

Video