Parregullsi të ndryshme në tregun e gjelbër dhe tregun e kafshëve në Podujevë

Parregullsi të ndryshme në tregun e gjelbër dhe tregun e kafshëve në Podujevë

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Podujevës me asistim edhe të Policisë së Kosovës, sot në orët e hershme të mëngjesit ka zhvilluar një aksion duke inspektuar tregun e gjelbër dhe tregun e kafshëve që operojnë në Podujevë.


Sipas njoftimit të komunës, gjatë kontrolleve janë evidentuar parregullsi të ndryshme në këto tregje, për të cilat drejtoria e inspeksionit do të merret seriozisht në eliminimin e tyre.

“Drejtoria e Inspeksionit ka për qëllim vendosjen e rendit dhe rregullit në këto ambiente, i cili për shkak të mënyrës se si funksionon aktualisht, krijon bllokada në hapësira publike, si dhe në aspektin ambiental grumbullohen mbeturina, të cilat edhe po e rrezikojnë shëndetin e qytetarëve. Pjesë e këtij aksioni ishte edhe drejtoresha, Florentina Osmani”, thuhet në njofitm.

Lexo edhe

Video