Parlamenti Evropian: Bisedimet e Serbisë me BE-në të kushtëzohen me sanksionet ndaj Rusisë

Parlamenti Evropian (PE) pritet të kërkojë që vazhdimi i bisedimeve të anëtarësimit mes Serbisë dhe Bashkimit Evropian (BE) të kushtëzohet me vendosjen e sanksioneve nga Beogradi ndaj Rusisë. Kjo kërkesë është pjesë e një draft-raporti për strategjinë e zgjerimit të BE-së të përgatitur nga Tonino Piculla, deputet socialdemokrat nga Kroacia, i cili është raportues i … Continue reading Parlamenti Evropian: Bisedimet e Serbisë me BE-në të kushtëzohen me sanksionet ndaj Rusisë