Parid Haxholli, talenti 11-vjeçar i programimit!

Njihuni me Parid Haxhollin, talentin 11-vjeçar të programimit!
Paridi është në Akademinë jCoders qe 4 vite tashmë, dhe është një ndër nxënësit më të përkushtuar dhe të talentuar, projektet e të cilit po i mahnisin që të gjithë.
Paridi, tregon për eksperiencën e tij në programim dhe na prezanton me 3 nga projektet e tij të fundit që i ka realizuar me gjuhën programuese Python!
Udhëtimi i Paridit është një shembull i asaj që mund të arrihet me udhëzimin e duhur, mjedisin edukues dhe mbështetjen e palëkundur.

Lexo edhe

Video