Papa u bën thirrje liderëve të BE për bashkëpunim dhe harmoni gjatë pandemisë

Papa u bën thirrje liderëve të BE për bashkëpunim dhe harmoni gjatë pandemisë

Papa Françesku u bëri sot thirrje krerëve të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian që të punojnë së bashku për t’u marrë me pasojat sociale dhe ekonomike të pandemisë së koronavirusit.


Gjatë shërbimit të tij të së dielës, Papa vuri në dukje se 75 vjet kanë kaluar që Evropa filloi procesin e pajtimit sfidues pas Luftës së Dytë Botërore, një proces që çoi në integrimin evropian dhe një “periudhë të gjatë stabiliteti dhe paqeje”, transmeton KosovaPress.

Lexo edhe

Video