Pandemia s’e shkurton fushatën elektorale

Me numrat aktualë të infektimeve në ditë dhe fushatën elektorale në horizont ekziston frika se situata me pandeminë mund të përkeqësohet edhe më shumë. Ligji e përcakton qartë që në zgjedhje të rregullta periudha e fushatës zgjat 30 ditë. Mirëpo, ekspertët dhe shoqatat e pacientëve apelojnë për fushatë me më pak se një muaj, por … Continue reading Pandemia s’e shkurton fushatën elektorale