Panairi “Klik Ekspo Group”, ekspozohen produktet e bizneseve rajonale

Në tri katet e Pallatit të Kongreseve në Tiranë po ekspozohen produktet e shumë bizneseve rajonale dhe shteteve tjera në botë. Pasditen e së mërkurës është bërë hapja e panairit më të madh ndërkombëtar të biznesit “Klik Ekspo Group”. Panairi që përcillet me sloganin “Një Ballkan i vetëm, Ballkan më i fortë” do të zgjasë … Continue reading Panairi “Klik Ekspo Group”, ekspozohen produktet e bizneseve rajonale