Pamje të kompleksit banesor “LORIANI” në Vushtrri

Pamje të kompleksit banesor “LORIANI” në Vushtrri

Po vazhdojnë punimet në kompleksin më të ri në Vushtrri, me një sipërfaqe prej 36500 m², me hapësirat gjelbëruese, çlodhëse dhe ato në shërbim të komunitetit të cilat shtrihen brenda hapësirës së kompleksit, i dedikuar për të ofruar siguri dhe privatësi për banorët.

📞 044 900 800
www.arianicompany.com
#arianicompany #rehati #siguri #design #construction #building #banesa #ndërtim #Kompleksi #Vushtrri

Lexo edhe

Video