Osmani: T’i japim frymë barazisë gjinore

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, Agjencia për Barazi Gjinore ka organizuar ngjarjen me temën “Zhbëjmë paragjykimet, punojmë për gjithëpërfshirjen”. Presidentja Vjosa Osmani ka uruar që  fjalët “gratë” dhe “vajzat” të jenë sinonim i ngadhënjimit dhe suksesit. Ajo ka përmendur edhe rastet e dhunës në familje dhe papunësinë e lartë. “Barazia gjinore janë parakusht e adresimit … Continue reading Osmani: T’i japim frymë barazisë gjinore