Osmani takon Mesiq dhe Topin, theksohet rëndësia e bashkëpunimit ndërmjet tri shteteve

Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani, ka pritur sot në takim ish-presidentin e Republikës së Kroacisë, Stipe Mesiq dhe ish-presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bamir Topi, ku u theksua se raportet e ngushta ndërshtetërore në mes të Kosovës, Shqipërisë dhe Kroacisë, janë ndërtuar mbi themele të forta historike dhe respekt të ndërsjellë tradicional në … Continue reading Osmani takon Mesiq dhe Topin, theksohet rëndësia e bashkëpunimit ndërmjet tri shteteve