Osmani: Pa asnjë hezitim pranova kërkesën për strehimin e afganëve

Presidentja Vjosa Osmani ka dhënë detaje rreth kërkesës së presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden dhe sekretarit të shtetit Antony Blinke rreth strehimit të përkohshëm të afganëve, duke thënë se pa asnjë hezitim apo kushtëzim të vetëm, ka dhënë pëlqimin e saj për një operacion të tillë humanitar. Osmani ka sqaruar se … Continue reading Osmani: Pa asnjë hezitim pranova kërkesën për strehimin e afganëve